2017. aug 26.

Új vágy kél.... eljutni egyszer télből a nyárba

írta: Czidlina Ildikó
Új vágy kél.... eljutni egyszer télből a nyárba

Ötleteket kérek!

Pihenjünk meg egy kicsit a krétai út meséi közben, addig elmesélem nektek, hogy gondolatban már hol járunk...

Ahhoz képest, hogy 2016 előtt a Balatonnál messzebb nem nagyon jutottunk családostul, mostanra már komoly utazási terveink vannak. Hiába, ha az ember ráérez valami jónak az ízére, nincs megállás :D  

Igaz, a mostani vágyunk nem is igazán új, mert a tavalyi nyaralás után is éreztük, hogy nagyon szupi lenne eljutni egyszer télből a nyárba. 2016 téli szünetére egyenesen Bali volt álmaink célpontja, de sajna nem adták meg az Égiek a rávalót, így egyelőre vágy maradt.

Viszont idén is előkerült ez az álom. Kréta után is megállapítottuk, hogy sokkal jobban bírjuk a meleget, a napfényt, mint a komor, szürke téli napokat, ezért megint megfogalmazódott bennünk a cél: a téli szünetet töltsük nyárias éghajlaton.

Na jó, de hova utazzunk?

Vannak persze álmaink: Bali, Maldív szigetek, Dubai, Seychelles szigetek... Gondolom, te is tudnád sorolni az ehhez hasonló szuper helyeket. Csakhogy ezek (egyelőre) biztos nem férnek bele a költségvetésbe. Remélem, egyszer ez is megadatik, de most még nincs itt az ideje. Térjünk hát vissza a realitások talajára!

Te hova utaznál, ha kellemes klímájú, megfizethető árú helyet akarnál találni?

Főleg azokat kérdezem, akik utaztak már télből nyárba, és ugyanúgy árérzékenyek, mint mi, Szerencsés Szamarak.

Küldjetek nekünk, lécci néhány kipróbált ötletet! Hátha megtaláljuk közte azt a célt, amit meg is tudunk valósítani ;)

Azt nem ígérem, hogy a nyertes ötlet beküldőjét elvisszük magunkkal, de azt igen, hogy hozunk neki valami kis meglepit az útról!  ;)

Szólj hozzá

Dubai Bali Maldív szigetek télből nyárba