2017. sze 16.

Idén sem maradtunk pólók nélkül ;)

írta: Czidlina Ildikó
Idén sem maradtunk pólók nélkül ;)

Tavaly Rodoszon kitaláltuk, hogy minden nyaralásról egy helyi mintás pólót hozunk emlékbe. Hordható, tehát hasznos, és jó visszaemlékezni , amikor rajtunk van.

Így aztán a shoppingolások fő feladata idén is a megfelelő pólók megtalálása volt. 

Emlékszel még a rodoszi pólós sztorira? Ott egy kicsit nehezen lettek meg a pólóink, de ez megbocsátható, hiszen az első nyaralás első pólóiról volt szó, amit nem lehet elkapkodni ;) És jól is tettük, hogy rendesen megadtuk a módját, mert a tavalyi pólók ma is fontos helyet foglalnak el a szívünkben.

Idén már egy kicsit egyszerűbben oldottuk meg a dolgot: kész pólókból választottunk. Az elsőt mindjárt a nyaralás elején, a helyi supermarketben találtuk. Egyszerű Kréta térkép egy sötét rövid ujjú trikón. Tetszetős darab, mindegyikünknek szimpatikus volt, de sajna csak Soma méretében volt belőle. Így ő kapott először.

A lányokét a heraklioni piacon találtuk meg, majdnem ugyanaz a minta, mint Somáén, csak fehér pólókon. A csajos darabok igazi görög hangulatot sugároznak: kék-fehér színvilág, görögös betűk. Semmi különös, nekünk mégis szép.

És ez már a második darab! Lehet, hogy ez nem nagy dolog, de mi már látjuk lelki szemeink előtt az egyre növekvő gyűjteményt, szebbnél szebb emlék-pólókkal ;)

Szólj hozzá

pólók Kréta Kréta térkép