2017. okt 23.

Dr. Wayne W. Dyer: Inspiráció

írta: Czidlina Ildikó
Dr. Wayne W. Dyer: Inspiráció

Könyvajánló

Az Édesvíz Kiadó 2006-ban adta ki ezt a szuper könyvet, amit pár szóban bemutatni szinte lehetetlen.

Ha olvastál már bármit Wayne Dyertől, akkor tudod, hogy az ő könyvei sosem elmesélhető sztorik. Dr. Dyer a saját úton járásán, tapasztalásain keresztül próbálja megmutatni, hogy milyen választási lehetőségeink vannak, hogy sosem késő másképp látni, másképpen értékelni a világ dolgait,és hogy ha merünk hinni önmagunkban, és az Univerzum útmutatásaiban, akkor bármi lehetséges.

Azt, hogy sosem késő új szemüveget feltenni,és másképp nézni az életünkre, a lehetőségeinkre, a saját történetünkkel is meg tudom erősíteni. Legalább 25 éve olvasok már hasonló könyveket, tanításokat, hiszek a pozitív gondolatok teremtő erejében, mégis 50 év kellett ahhoz, hogy igazán az asztalra csapjak, feltegyem a szerencsés csacsi szemüvegemet, és szilárd eltökéltséggel kezdjek másként nézni az életünkre, a lehetőségeinkre. (Erről szól  a Szerencsés Szamarak blog is... )

Az Inspiráció c. könyv is ebben próbál megerősíteni minket.

"Magad vagy a megtestesült nagyság, a szunnyadó lángelme és az alkotás mestere - bárki bármit mondjon is!"

"Az inspiráció mindnyájunk számára elérhető, nem csupán a művészetek és tudományok maroknyi kreatív elméjének sajátja - születésünk jogán a miénk. A probléma az, hogy felnövekedvén fokozatosan megtanulunk kizárólag a jelenségek világában hinni, melyben az inspirációt elhomályosító énünk uralkodik"

Szólj hozzá

könyv könyvajánló Inspiráció Szerencsés Szamarak Wayne W. Dyer