2017. aug 11.

Te is mesélj!

írta: Czidlina Ildikó
Te is mesélj!

hasznos tapasztalatok mások tollából

Jó ötletet adott egy kedves család, akik a tegnapi bejegyzésre reagálva leírták a Facebook oldalon üzenetben, hogy nekik mi nem tetszett Gouvesben.

Érdekes volt olvasni, látni, hogy mások, más szemüvegen át nézve, milyen élményekkel gazdagodnak ugyanazon a helyen.

Biztos vagyok benne, hogy nem csak érdekes, de hasznos is lehet, ha megosztjuk egymással a tapasztalatainkat. Mit gondoltok?

Mert:

1. Biztos nem csak mi vagyunk ilyen szerencsések, hanem még sokan mások. És ha sokan mesélünk arról, mi mindent sikerült elérnünk reménytelen helyzetből indulva, az nagyon sok erőt adhat azoknak, akik most éppen a gödör alsó részén csücsülnek ;) (Meséld el, ha neked is összejött már egy klassz utazás úgy, hogy nem sok esélyt láttál rá!)

2. Tuti, hogy más tapasztalatokkal tértél haza ugyanazokból a szállodákból, helyekről, ahonnan mi. (Sokat segíthetsz a szálloda választásban másoknak, ha elmeséled, hogy érezted magad Rodoszon  a Virginia Hotelben vagy környékén és Krétán Gouvesben. De felkerülhetnek a listára általunk még nem látott helyszínek is, van belőlük bőven :D )

3. Ahányan vagyunk annyiféle szempont szerint választunk nyaralást, és a személyes vélemények hitelesebbek a prospektusoknál. (Mondd el, hogy te mi szerint választottál, és bevált-e a hely! )

4. Reményeim szerint ez a közösség is több lesz idővel, mint a mi monológunk, és a szórakoztatáson túl hasznos tapasztalat csere, ötletbörze is elindulhat. A te meséd értékes lehet másoknak, és te is válaszokat találhatsz, kaphatsz a kérdéseidre, ha elég aktív a csapat ;)

Tetszik az ötlet? Akkor dobd be magad! 

Írj, mesélj, küldj képeket. Bárminek örülünk, ami hasznára válhat a Szerencsés Szamarak utazó közösségének.

Fontos! NE PRIVÁT üzenetet küldj, mert azt csak én látom.  Írj itt a blog alatt, a hozzászólás ablakban, vagy a facebook oldalon, a poszt alatt kommentben vagy direktben az üzenőfalon. (Ha konkrétan valamelyik írásomra szeretnél reagálni, válaszolni, akkor írj az adott poszt alatt, így egyszerűbb lesz egy téma végigkövetése)

Őszinte beszámolókat, kommenteket kérek szépen, egymás véleményének tiszteletben tartásával! 

Nagyon izgatott lettem! Kíváncsian várom a tapasztalatodat! 

Pörögjünk, ötleteljünk ezerrel, és ha tetszik, ha hasznosnak érzed, akkor oszd meg lécci másokkal is!

A rajtpisztoly ezennel eldördült, tiétek a terep ;) (Én a hétvégén nem leszek gép közelben, így izgulnom kell hétfőig, remélem, sok olvasnivalóm lesz ;) )

 

Szólj hozzá

ötletbörze Kréta Rodosz Szerencsés Szamarak tapasztalat csere szálloda választás utazó közösség