2017. sze 29.

Ha már mindenki azzal nyúz, hogy találj végre társat...

írta: Czidlina Ildikó
Ha már mindenki azzal nyúz, hogy találj végre társat...

Társkeresés sok év egyedüllét után. Hol? Hogyan?

Válás, szétköltözés, esetleg haláleset. Egyedül maradsz 1-2-3 vagy akár több gyerekkel. 

Felveszed a kesztyűt, csinálni kell tovább, az élet nem állhat meg. ISMERŐS? Kezeket fel, ha érintett vagy!

Teszed a dolgod, beáll szépen egy új rend és rendszer, megy minden tovább. Elvileg akár tökéletes is lehet az egész. Közben észre sem veszed, hogy a szigorú menetrend szerint, szoros időbeosztásban zajló napok hetekké, hónapokká, évekké lesznek. A gyerekek szépen nőnek, kezdenek önállósodni, itt-ott már marad időd magadra is, és egyszer csak felismered (kimondod magadnak): egyedül maradtál. 

Feltűnik, hogy a barátok, barátnők, kollégák egyre többször piszkálnak, hogy keress magadnak társat. Jó! Keresek. De hol? Hogyan? Randiznék én, de kivel?

A gyereknevelős évek alatt elkoptak a bulizós társaságok, megszakadtak a régi kapcsolatok, jószerével azt sem tudod, kit hívhatnál el magaddal egy moziba vagy egy sütizésre. Merre indul ilyenkor egy társra vágyó, már nem 20 éves férfi vagy nő?

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a kollégáid között épp rád vár egy szintén "elárvult"  egyén, vagy nem derül ki a kertszomszédodról, hogy évek óta egyedül él, és csak az alkalmat várta, hogy megszólíthasson, akkor hogy kezdesz neki?

- Bejelentkezel a helyi partner közvetítőbe (ha van)

- Böngészed az újsághirdetéseket vagy te adsz fel egyet

- Beregisztrálsz online társkeresőbe

- Elkezdesz szintén facér barátnőkkel, barátokkal programokra járni, és közben radarozol, hogy észrevedd a szóba jöhető jelölteket

Meséljetek! Ki hogy csinálta? Kinek mi vált be? 

Nyilván erre sincs egységes recept, kinek ez, kinek az működik jól, de egy-két sikersztori biztosan sokat lendít az elcsüggedt társkeresők hangulatán ;)

 

Szólj hozzá

társkeresés társkereső randi 50 felett online társkereső