2017. aug 16.

Amikor a vágyak valósággá válnak...

írta: Czidlina Ildikó
Amikor a vágyak valósággá válnak...

kinéztük a szobánkat a katalógusból

maya_resort_kataloguskep_erkely.jpg

Legutóbb mutattam, hogy kitettük a szállodánk képét a hűtőre, és azon mindjárt ki is választottuk a szobánkat ;)

Ahányszor ránéztünk, mindig mondtuk, hogy azon az erkélyen fogunk állni. Sejtheted, hogy január közepétől kezdve hányszor küldtük ki ezt a vágyat az Univerzumba... A "segítőinknek" szemernyi kétséget sem hagytunk afelől, hogy komolyan ezt szeretnénk :D :D :D

De ugye a szoba foglalás nem a vendég kívánságán múlik (legalább is ezt gondolják a szállodások ;) ), mindig a helyszínen, érkezéskor dől el, hogy ki milyen szobát kap. Ez nem kívánságműsor. És nem minden szobának van erkélye (ebben a szállodában legalábbis nem)...

Megkaptuk a kulcsot, elfoglaltuk a szobát. Ekkor már éjjel fél 12 felé volt az idő,  el is fáradtunk az utazásban, azért  körülnéztünk kicsit, lementünk gyorsan a medencéhez, de eszünkbe sem jutott azon gondolkodni, hogy melyik szoba lett a miénk.

Aztán másnap reggel, világosban, a reggeliből visszatérve néztük meg alaposabban az épületeket. És tudod mit láttunk?

gouves_maya_erkelyunk.jpg

Igen! Majdnem sikerült! A kiválasztott erkély melletti erkélyes szoba lett a miénk!!!! 

Lehet, hogy ez csak nekünk ilyen nagy szó, és te csak legyintesz rá, de hihetetlenül bizsergető volt az érzés ;) Ha minden vágyunk csak ennyire "majdnem" teljesülne, semmi gondunk nem lenne az életben...

Egyébként pedig nem csak spirituális szempontból éreztük szerencsésnek magunkat, hanem mert a szoba szinte TÖKÉLETES volt! 

  1. Volt erkélye (ha megnézed a képet, a tőlünk balra eső emeleti szobáknak csak egy kis ablaka volt... Nagy különbség!)
  2. Sőőőőőt: Két erkélye volt! Bizony ám! Ezen a fotón nem látszik, de a másik oldalon is volt egy erkélyünk, ami közvetlenül a tengerpartra nézett (majd mutatok képet) Nem semmi, igaz?
  3. Meglehetősen kényelmes méretű szobát kaptunk. Tavaly Rodoszon elég kicsi volt a szobánk: épp csak elfért benne a 3 ágy, asztal, szekrény, és a fürdőszoba is akkorka volt, hogy össze kellett húznunk magunkat a zuhany alatt (főleg Somának :D :D :D ) Igaz, nem csináltunk belőle gondot, mert nem túl sok időt töltöttünk a szobában ;) Ez a mostani viszont fantasztikus volt! Két külön lakótér, az egyikben laktunk mi lányok, a 2 pótágyon, a másikban pedig Soma a nagy ágyon. A kettőt összekötő kényelmes folyosóból nyílt a fürdő, amire szintén nem lehetett panaszunk. 
  4. Mivel a két szoba, és azok ablakai pont szembe voltak egymással, jól lehetett szellőztetni, ha kellett huzatot csinálni, így nem voltunk szükségünk légkondi bérlésre. (Megspóroltunk 50 eurót...)
  5. Szuper volt, hogy emeleti volt! Egyrészt jobb volt a kilátás mind a medencés, mind a tengerparti oldalon. Másrészt nem közvetlenül az ablakunk előtt járkáltak és fürdőztek a vendégek.

Vagyis az a kívánságunk, hogy a lehető legjobb erkélyes szobát szeretnénk megkapni, teljesült! ;) 

Legközelebb mutatok még pár fotót a szállodáról, hátha neked is megtetszik ;) /Gouves Maya Resort, Kréta/

Szólj hozzá

Kréta Gouves Gouves Maya Resort tökéletes szoba