2017. júl 11.

Kis kitérővel irány Malajzia!

írta: Czidlina Ildikó
Kis kitérővel irány Malajzia!

Merjünk nagyot álmodni ;)

Mára nem is terveztem posztot közzétenni, de az élet kínálja a témákat, hát legyen!

Teszek egy kis kitérőt, és elugrok Malajziába :D

Aki ismer, tudja, hogy már 2009 óta ganodermás kávét iszom. (A gyógygomba is olyan régi, el nem múló szerelem, mint a sóterápia...) Az én kávém Malajziából származik, és a cég most ismét felkínálta egy ingyenes maláj utazás lehetőségét.

Jó, jó, igazából nem teljesen ingyen, hiszen meg kell dolgozni érte, de nekem nem kerül pénzembe. Január végéig kicsit többet kell kávéznom. :D Csak tudatosabban kávézom, mint eddig, és meg is van egy egzotikus utazás. Nem hangzik rosszul, ugye?

A blogból már biztosan kiderült számodra is, hogy tavaly óta milyen nagy hangsúlyt kapott az életemben az utazás, és az ezzel együtt járó élmény- és tapasztalat gyűjtés. 

Talán ezért van az, hogy ez a mostani felhívás nyitott fülekre talált nálam. Amúgy is azon gondolkozom egy ideje, hogyan lehet elérni azt, hogy megdolgozzak az utazásainkért. Hogy ne csak pénzzel fizessek értük, hanem konkrét feladatok elvégzéséért cserébe kapjunk kedvezményeket vagy olcsóbb utakat. 

Igazából ez a maláj út is ilyen: kicsit föl kell pörgetnem a kávés ténykedésemet, és cserébe a DXN kiutaztat. 

Te mit gondolsz erről? Neked tetszik az az ötlet, hogy iktassuk ki a pénzmozgást az életünkből, amennyire lehet? Mint a régi cserekereskedelem idején.... Nekem nagyon bejön, már az ötlet is.

- Én vigyázok a gyerekedre, te megpucolod az ablakaimat. 

- Én tanítlak angolul, te lenyírod nálunk a füvet.

- Nekem van krumplim, neked meg barackod, cseréljünk.

- Én népszerűsítem a cégedet, te olcsóbban utaztatsz minket.

Valahogy így. Én bírnám nagyon, ha ilyen világban élnénk. ;) Kicsit messzire jutottam a maláj út gondolatától, de a lényeg az, hogy felcsigázott egy újabb utazás lehetősége, és azon jár az eszem, hogyan tudnám teljesíteni a feltételeket.

Egyébként akár te is bekerülhetsz a szerencsés utazók közé. Új csatlakozók is megdolgozhatnak egy repjegyért. Találsz rövid ismertetőt és fényképes hangulatjelentést a Kávékommandó facebook oldalán.

Velem jössz?

 

 

 

 

Szólj hozzá

cserekereskedelem Malajzia DXN ganodermás kávé